Önkormányzati Választások 2010

Kiskunfélegyháza 09 számú egyéni választókerületi önkormányzati képviselő választás eredménye

Jelölt neve Jelölő szervezet(ek) Kapott
érvényes
szavazat
%
1 Csikós Judit LMP 44 3,94
2 Horváth Tamás MSZP 313 28,00
3 Jankovszki Zoltán FIDESZ 566 50,63
4 Dr. Kiss Ákos Csaba CIVIL MOZGALOM 69 6,17
5 Tapasztó Zoltán László MDF 0 0,00
6 Varga Zoltán JOBBIK 126 11,27

Önkormányzati választások, 2010. október 3.
 


Választási Szórólap 2010

Önkormányzati választások 2010 - BEMUTATKOZÁS


Horváth Tamás vagyok a 9. sz. választókörzet képviselőjelöltje

Tisztelt Választópolgárok! Hölgyeim és Uraim!

Szerencsés ember vagyok, mert Kiskunfélegyháza olyan választókörzetében kaptam jelölti lehetőséget melyhez egész életemben kötődtem és gyerekkorom óta otthonomnak vallhatok. életem 38 évének jelentős részét a "Kisgizellán" - jelenleg Kossuthváros - éltem le, a nyaraimat pedig a strand szomszédságában a fogadott Nagymamámnál töltöttem.

Bár a középiskolai érettségit Csongrádon, az agrármérnöki diplomámat pedig Hódmezővásárhelyen szereztem ezen távol töltött iskolai évek ellenére is a családommal a Kossuthvárosban telepedtünk le. Gyermekeim Anna és Tomi ugyanazon óvoda udvarán játszanak mint tettem anno jómagam is. Párom, Karácsonyi Melinda a Móra Ferenc Gimnázium megbecsült tanáraként az olasz nyelv szépségével és a mozgásszínház kultúrájával ismerteti meg az iskola tanulóit.

A diploma megszerzését követően a szőlőtermesztéssel foglalkozó családi gazdaság irányítását vettem át illetve egy telekommunikációs cég termékeinek forgalmazásával fogalkozó vállakozásban tevékenykedtem ügyvezetőként. 2008 óta a Kiskunok Vidékéért Egyesület vezetőjeként a térség vidékfejlesztési elképzeléseinek megvalósításán dolgozom.

Politikai hovatartozásomat, az MSZP-hez való kötődésemet szüleimnek köszönhetem. Édesapám és édesanyám korábban szintén a Kossuthváros egyéni önkormányzati képviselőjeként megmutatta azt, hogy miképp lehet becsületes munkával, egyenes derékkal az általa képviselt közösségért tenni, elképzeléseket megvalósítani.

Célom, hogy az általam képviselt városrészek lakói egy olyan képviselőt lássanak bennem akit a nap minden órájában elérhetnek gondjaikkal, problémáikkal, és azon leszek, hogy azok megoldódjanak.

Néhány konkrét célkitűzésem a 9. számú választókörzetben:
  • a kórházhoz és környékéhez tartozó parkolási gondok megszűnjenek
  • a parkok, terek köztéri világításának fejlesztése illetve térfigyelő kamerákkal való ellátása a közbiztonság növelése érdekében
  • a Mikszáth Kálmán utcai kerékpárút kiépítése
  • a Kossuthvárost az E75-ös úttal közvetlenül összekötő útszakasz kialakítása és a Dessewffy utca tehermentesítése

Kérem ajánlószelvényével, melyért személyesen keresem fel Önt, támogassa jelöltségemet a Kiskunfélegyháza 9. számú választókörzetében.

Az ajánlószelvényeket az alábbi címeken is leadhatja:
Horváth Tamás, Kiskunfélegyháza, Szendrey Júlia u. 32.
Ernyes László, Kiskunfélegyháza, Kazinczy u. 1.
MSZP székház, Kiskunfélegyháza, Gorkij u. 2.

További elérhetőségeim:
Telefon: 06-70-319-0818

Tisztelettel, 
Horváth Tamás képviselőjelölt