Bemutatkozás

Szerencsés ember vagyok, mert Kiskunfélegyháza olyan választókörzetében kaptam jelölti lehetőséget melyhez egész életemben kötődtem és gyerekkorom óta otthonomnak vallhatok. életem 38 évének jelentős részét a "Kisgizellán" - jelenleg Kossuthváros - éltem le, a nyaraimat pedig a strand szomszédságában a fogadott Nagymamámnál töltöttem.

Bár a középiskolai érettségit Csongrádon, az agrármérnöki diplomámat pedig Hódmezővásárhelyen szereztem ezen távol töltött iskolai évek ellenére is a családommal a Kossuthvárosban telepedtünk le. Gyermekeim Anna és Tomi ugyanazon óvoda udvarán játszanak mint tettem anno jómagam is. Párom, Karácsonyi Melinda a Móra Ferenc Gimnázium megbecsült tanáraként az olasz nyelv szépségével és a mozgásszínház kultúrájával ismerteti meg az iskola tanulóit.

A diploma megszerzését követően a szőlőtermesztéssel foglalkozó családi gazdaság irányítását vettem át illetve egy telekommunikációs cég termékeinek forgalmazásával fogalkozó vállakozásban tevékenykedtem ügyvezetőként. 2008 óta a Kiskunok Vidékéért Egyesület vezetőjeként a térség vidékfejlesztési elképzeléseinek megvalósításán dolgozom.

Politikai hovatartozásomat, az MSZP-hez való kötődésemet szüleimnek köszönhetem. Édesapám és édesanyám korábban szintén a Kossuthváros egyéni önkormányzati képviselőjeként megmutatta azt, hogy miképp lehet becsületes munkával, egyenes derékkal az általa képviselt közösségért tenni, elképzeléseket megvalósítani.

Célom, hogy az általam képviselt városrészek lakói egy olyan képviselőt lássanak bennem akit a nap minden órájában elérhetnek gondjaikkal, problémáikkal, és azon leszek, hogy azok megoldódjanak.